een vrijstaande-woning in Hillegersberg dat is in de buurt van rotterdam

 

Dit project betrof een vrijstaande-woning in hillegersberg aan de ballegooijsingel

Het schilderwerk was in een nieuwe en oude staat.Het ging  hier om het schilderwerk van de oude en nieuwe kozijnen en de nieuwe deuren, wanden en plafons van de  grootte verbouwing van de woning uit 1930. er is een groot stuk aangebouwd aan de zijkant van de woning en is daar door twee keer zo groot geworden.

Eerst heeft Directeur Booij samen met de bewooners van het huis de situatie bestudeerd en goede afspraken gemaakt en geholpen met de kleuren samenstelling.

Eerst dienen de oude oppervlaktes  met ammonia goed te worden af-gewassen.
Vervolgens moeten alle losliggende verflagen volledig verwijderd worden

Het houtwerk dient vervolgens goed op gezuiverd te worden door middel van schuren met een schuurmachine met schuurpapier met korrel 100,120 van het merk Blue Line.

Het nieuwe houtwerk die al in de grondverf stond. moet dan ook goed op gezuiverd te worden door middel van schuren met een schuurmachine of met hand schuurpapier met korrel 150, 180 van het merk Blue Line.

 

 

 

 

 

 

 

 

In de woning zijn de wanden en de pafons in het geheel op nieuwe gestuukt en daar voor hebben we eerst de wanden en plafons met een voorstijk middel  moeten voorstijken en daar na twee keer de wanden en plafons afgewerkt met een mat latex.we hebben daar na het hout werk in de grondverf gezet.

 

de grondverf is naar droging op nieuwe ge schuurt  met een fijne stukje schuurpapier korrel 240 en is daar na afgelakt in een zijdeglans verf